Logistieke diensten

Logistieke diensten van PV bevrachting. Wat wij voor u kunnen betekenen..

Containertransport

We zijn gespecialiseerd in het containertransport van en naar de Rotterdamse haven en bieden hierbij aanvullende diensten zoals douaneformaliteiten bij aan. Onze dienstverlening sluit dan ook naadloos aan op de eisen en wensen van deze tijd.

Palletvervoer

Wanneer u pallets verstuurt wilt u dat dit zorgvuldig gebeurt. Ook als de pallets binnen Nederland blijven en dus maar een kleine afstand hoeven af te leggen. Met de palletvervoer diensten PV bevrachting kunt u eenvoudig uw pallets distribueren door geheel Nederland en een groot deel van Europa.

Luchtvaart

Een luchtvrachtzending is even kostbaar als kwetsbaar. Daarom wilt u samenwerken met een ervaren logistieke partner die uw luchttransport in één keer goed regelt. Onze partner houdt zich reeds meer dan 12 jaar bezig met het efficiënt coördineren van luchtvrachtzendingen en heeft daarom veel kennis van luchthaven- en veiligheidsvoorschriften.

Opslag en Logistiek

Uw goederen zijn waardevol. Daarom wilt u dat de opslag en het transport ervan goed worden geregeld. Ons 24/7 beveiligde TAPA warehouse biedt ruimte voor kortdurende én langdurige opslag.